Topp 5 bästa slottsspel

Slottsspel är ett spel som spelas på en maskin eller online, som har olika symboler på hjulen. Det finns olika typer av slottsspel, men de flesta av dem går ut på att få en viss kombination av symboler för att vinna.

Det finns många olika slottsspel tillgänglig. På slottar.com kan du hitta alla de bästa och nyaste slottspelen.

Det kan vara svårt att veta vilket som är roligast. Här är en lista på några av de roligaste slottsspelen du kan spela

5. FURY OF ZEUS

Fury of Zeus är en av de mest populära onlinespelen på marknaden. Det är ett actionspel som utspelar sig i en mytologisk värld där användarna tar rollen som gudar och hjältar. Målet med spelet är att bekämpa de onda krafterna och rädda världen från undergång. Spelet innehåller massor av olika spelmoment, såsom strider, pussel och plattformshoppning. Fury of Zeus har blivit mycket populärt, och det finns många anledningar till detta. För det första är spelet mycket visuellt tilltalande, med en fantastisk grafik och animationer. Dessutom är det ett mycket taktiskt spel, där man måste tänka strategiskt för att lyckas.

4. GOLDEN BUFFALO

På de torra torra slätterna i den vilda västern strövar gyllene bufflar som är guld värda. Detta slottspel har ett roligt och udda soundtrack plus sex hjul och fyra rader med spelikoner som skapar 4 096 unika sätt att vinna med varje snurr.

Golden buffalo slott är ett nytt spännande tillskott till casinot. Detta 5-hjuls, 3-rads videoslot erbjuder spelare 25 vinstlinjer fulla av stora vinster. Symbolerna i spelet inkluderar en guldig buffal, en vit häst, en tomahawk och traditionella kortsymboler som 9, 10, J, Q, K och A.

Denna slot har också flera olika bonusfunktioner som ger dig chansen att vinna stora priser. Den första av dessa är den guldiga buffalofunktionen. Denna funktion aktiveras när du träffar tre eller flera av de guldiga buffalosymbolerna på hjulen. När denna funktion aktiveras kommer du att få tio gratis spins. Under dina gratis spins kommer alla vinster att dubbleras.

Det finns också en riskfunktion i detta spel som gör det möjligt för spelare att dubbla sina vinster. För att använda denna funktion måste du gissa vilket kort som kommer att visas upp nästa. Om du gissar rätt kommer du att dubbla din vinst, men om du gissar fel förlorar du allt.

Om du träffar tre eller flera av de vitryckta hästsymbolerna på hjulen aktiveras den andra bonusfunk

3. DYNAMITE RICHES

Red Tiger har alltid producerat roliga slottspel. I DYNAMITE RICHES går du ut i ett bang! Det finns dagliga gratissnurr och dagliga jackpottfunktioner där 3 jackpottar går att hämta hem när som helst, det är lätt att se varför denna slott är en favorit med deras gruvtema och explosionsartade aktion!

DYNAMITE RICHES slott innehåller två fantastiska spelfunktioner som aktiveras slumpmässigt under spelet:

Dynamite Wild – När detta händer exploderar ett dynamitfack och skapar upp till 9 staplade ”wilds” på hjulet.

Dynamite Win – Här exploderar en rad med dynamit och ger dig en myntvinst på upp till 250x din insats.

2. VIKINGS GO BESERK

Av alla grymma slottspel med Viking-tema är nog VIKINGS GO BESERK det bästa, spelare har bokstavligen gått amok för VIKINGS GO BESERK slot från Yggdrasil Gaming. Vad är det som får folk att bli galna i detta spel? Det kan vara skattkistorna som kan ge dig omedelbara priser eller så kanske det är Free Spins-funktionen där du kan få upp till 21 gratissnurr.

1. STARBURST

Här gäller det stjärnorna står i linje! Det är ingen överraskning att Netents Starburst enligt många är en av de bästa slottspelen online. 

STARBURST har en kosmisk känsla och hela spelet baseras på Starburst Wilds. Hur fungerar detta? Wilds kan endast visas på de tre mittersta hjulen och dessa kan expandera för att ge upp till tre gratis spinn, för en maxvinst på 500x din insats på varje snurr.